«Εκτός πλάνων Αραούχο, Λιβάγια και Λόπες από την Λας Πάλμας» (ΦΩΤΟ)

«Εκτός πλάνων Αραούχο, Λιβάγια και Λόπες από την Λας Πάλμας» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αύριο αναμένεται να ανακοινώσει την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή, τον Έλντερ Λόπες που έμεινε ελεύθερος από την Λας Πάλμας. Ωστόσο, δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως η Ένωση έχει στα σκαριά και τους Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια.

Μετά τη «Μarca» που έγραψε πως και οι τρεις παίκτες της Λας Πάλμας θα καταλήξουν στην ΑΕΚ, σειρά πήρε η έγκυρη εφημερίδα «Sport» η οποία αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τους τρεις ποδοσφαιριστές και το πάει ένα βήμα παρακάτω.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως οι Αραούχο, Λιβάγια, Λόπες (έχει ήδη έρθει) θα αγωνιστούν την επόμενη χρονιά στην Ένωση, καθώς η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά θέλει να ελαφρύνει το μπάτζετ της, για να κάνει χώρο για μελλοντικές ενισχύσεις και ουσιαστικά αναφέρει πως βρίσκονται εκτός πλάνων για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, το δημοσίευμα καταλήγει πως η ισπανική ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί τις επαφές της με την ΑΕΚ για τον Αραούχο, δίνοντας και τους Λόπες- Λιβάγια οι οποίοι δεν υπολογίζονται λόγω των συνεχών πειθαρχικών παραπτωμάτων.

«Εκτός πλάνων Αραούχο, Λιβάγια και Λόπες από την Λας Πάλμας» (ΦΩΤΟ)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X