«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Χοσέ Ενρίκε» (ΦΩΤΟ)

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Χοσέ Ενρίκε» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντιντάκ Βιλά βρίσκεται στον… αέρα από την ΑΕΚ, με τον Ισπανό μπακ να επιθυμεί την επιστροφή του στην Εσπανιόλ. Και ως εκ τούτου η Ένωση -ανεξαρτήτως τι θα συμβεί με τον Ντιντάκ- είναι αναγκασμένη να αναζητήσει αριστερό οπισθοφύλακα.

Το νέο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο είναι αυτό του Χοσέ Ενρίκε. Ο 31χρονος Ισπανός με σημαντική καριέρα στην Αγγλία (Νιούκαστλ-Λίβερπουλ) έμεινε ελεύθερος από την Σαραγόσα και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, προτάθηκε στην ΑΕΚ και στον Μανόλο Χιμένεθ και ίσως απασχολήσει.

Ωστόσο, ισπανικό δημοσίευμα γράφει για το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Ισπανό. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «heraldo.es» αναφέρει πως «η ΑΕΚ του Χιμένεθ κοιτάει τον Ενρίκε, ωστόσο, η πρώτη του επιλογή είναι να παραμείνει στην Ισπανία. Το ενδιαφέρον είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη κρούση. Στη Σαραγόσα είχε συμβόλαιο 200.000 ευρώ».

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Χοσέ Ενρίκε» (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X