Tρία ερωτηματικά ψάχνουν (άμεσα) απαντήσεις

Tρία ερωτηματικά ψάχνουν (άμεσα) απαντήσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σε μία εβδομάδα ξεκινά προετοιμασία. Μεταγραφή δεν έχει κάνει από την στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα και παραμένει στον αριθμό 2 από τις κλεισμένες μεταγραφές του Γενάρη με Γιακουμάκη-Τσιντώτα που σε πρώτη φάση δεν αφορούν την 11αδα.

Και εκτός των πολλών κενών που πρέπει να καλυφθούν στην άμυνα (αριστερό στόπερ, αριστερό μπακ, άκρα επίθεσης, σέντερ φορ) πολύ γρήγορα για να έχει όλο το ρόστερ ο Μανόλο Χιμένεθ στο Κίελτσε της Πολωνίας, η Ενωση έχει και τρεις ποδοσφαιριστές που δεν γνωρίζει αν θα τους έχει και όταν ξεκινήσει η σεζόν… επίσημα.

Αρχικά, ο Ντίντακ Βιλά. Ο Ισπανός έγινε πατέρας, η οικογένεια θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία και η Εσπανιόλ δείχνει να είναι πολύ «ζεστή» για να τον αποκτήσει. Η ΑΕΚ τονίζει ότι έχει οψιόν αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του και ότι έχει «δεμένο» τον παίκτη. Ο Ντίντακ διατείνεται ότι μένει ελεύθερος από την Ενωση και ότι το συμβόλαιο του ήταν διετές. Αρα η ΑΕΚ πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα Ντίντακ διότι δεν αποκλείεται να… τρέχει για δύο αριστερά μπακ, με τον Βινίσιους να μην πείθει.

Εν συνεχεία το άλλο (μεγάλο) ερωτηματικό είναι ο Πατίτο. Ο Αργεντίνος ήρθε με περγαμηνές, αλλά δεν δικαίωσε στα κρίσιμα και όταν έπρεπε δεν προσέφερε βάση της ποιότητας του. Εχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, πιθανότατα στις 26 του μήνα θα είναι στα Σπάτα, αλλά κανείς δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει κιόλας. Ο Μανόλο δεν… τρελαίνεται με την παραμονή του Πατίτο και το ενδιαφέρον της Μοντερέι δεν αποκλείεται να αλλάξει σύντομα τα δεδομένα.

Τέλος, ο Ούγκο Αλμέιδα όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ΑΕΚ, αλλά η περσινή του παρουσία αποδείχθηκε ότι η ομάδα δεν μπορεί να στηριχθεί πάνω του. Έτσι αποκτήθηκε Γενάρη ο Αραούχο και τώρα ψάχνουν εναγωνίως στην ΑΕΚ… πρώτο όνομα για την επίθεση. Σε συνδυασμό με το μεγάλο συμβόλαιο του για τα δεδομένα της Ενωσης, δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να υπάρξει και αποχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X