Τα εύσημα στον Μανόλο

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κατάφερε να κλείσει με θετικό τρόπο τη σεζόν, πετυχαίνοντας την έξοδο στο Champions League της ερχόμενης περιόδου. Εσείς, μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης», αναδείξατε με τεράστια διαφορά ως καταλύτη για τη βελτίωση της ΑΕΚ την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ. Είναι χαρακτηριστικό, πως οι Ενωσίτες σε ποσοστό 62% υπερψήφισαν την επιλογή του Ισπανού ως το σημαντικότερο στοιχείο για την έξοδο στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πολύ πιο μακριά, με ποσοστό 24% βρέθηκαν στην προτίμηση σας οι χειμερινές μεταγραφές και το πώς βοήθησαν την ομάδα. Μόλις 2% έλαβε το ξεκαθάρισμα στο τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που συνέβαλε αποφασιστικά, αν και δεν φαίνεται για να παίζετε στα ίσια το παιχνίδι. Πάντως, υπήρξε και ποσοστό 12% των όσων ψήφισαν, που εκτίμησε πως δεν ήταν σημαντική επιτυχία η έξοδος στο Champions League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X