«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δίνει 500.000 ευρώ τον χρόνο στον Καμπρέρα»

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δίνει 500.000 ευρώ τον χρόνο στον Καμπρέρα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι για την ΑΕΚ είναι αυτό του Λεάντρο Καμπρέρα. Ο Ουρουγουανός αριστεροπόδαρος αμυντικός αγωνίζεται στη Σαραγόσα και 30/6 τελειώνει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα.

Ο 25χρονος στόπερ έχει καλό βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί σε Ατλέτικο, Ρεάλ Β’ και δανεικός σε ομάδες της Ισπανίας δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Εκτός από την ΑΕΚ, ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει Μάλαγα, Εϊμπάρ και ομάδες της Τσάμπιονσιπ.

Τελευταία ομάδα που προστέθηκε είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ και μάλιστα οι Ισραηλινοί το πάνε ένα βήμα παρακάτω. Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφει με πηγή η «zaragoza.eldesmarque» η Μακάμπι δίνει συμβόλαιο 500.000 ευρώ για τον Καμπρέρα και ελπίζουν να αποσπάσουν θετική απάντηση, καθώς έχουν συνεχή παρουσία στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X