Πήρε το Κύπελλο με γκολ οφσάιντ και τώρα ζητάει και instant replay

Πήρε το Κύπελλο με γκολ οφσάιντ και τώρα ζητάει και instant replay

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία κίνηση που θα συζητηθεί προχώρησε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, μετά την κριτική που ασκείται στη διαιτησία έπειτα τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζητάει με επιστολή του προς την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ να εφαρμοστεί η χρήση του βίντεο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το περίφημο “Instant Replay” που έχει ήδη προγραμματιστεί να μπει στο ποδόσφαιρο πιλοτικά από το 2018 στο Μουντιάλ της Ρωσίας (ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή σε κάποιες διοργανώσεις), ώστε να αποφεύγονται τα εξόφθαλμα λάθη από τους διαιτητές, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση λίγες ημέρες μετά τον τελικό, ζητώντας μάλιστα το περιεχόμενό της να κοινοποιηθεί και στη FIFA για να εγκριθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Μάλιστα τονίζει ότι είναι διατεθειμένος να γίνει αυτό με δικά του έξοδα, ώστε να εξαλειφθούν όσο είναι δυνατόν τα ανθρώπινα λάθη στον χώρο της διαιτησίας και να σταματήσουν οι… γκρίνιες που θα αυξάνουν την καχυποψία.

Επι της ουσίας ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αποδέχεται το σφάλμα του επόπτη Καλφόγλου, αλλά αναφέρεται σε ένα φυσιολογικό λάθος που θεωρήθηκε σκόπιμο λόγω της έλλειψης αξιοπιστίας των προηγούμενων ετών.

Πηγή: Sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X