Γιακουμάκης: «Ελπίζω να πετύχω τους στόχους με την ΑΕΚ»

Το "καλωσόρισμα" του κόσμου στον Γιακουμάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν αναμφίβολα ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League. Ο 22χρονος φορ σκόραρε με τη φανέλα του Πλατανιά 11 φορές τερματίζοντας στην 5η θέση του πίνακα των σκόρερ. Ο Γιακουμάκης που θα αγωνίζεται πλέον στον «Δικέφαλο», στο περιθώριο της βράβευσής του ως μέλος της καλύτερης ομάδας στη Super League αναφέρθηκε σε αυτή τη διάκριση, ενώ μίλησε και για την ΑΕΚ, με την οποία ευελπιστεί να πετύχει τους στόχους που υπάρχουν.

«Σίγουρα είναι μία πολύ όμορφη διάκριση. Ευχαριστώ όσους με πίστεψαν και νομίζω ότι η δουλειά πλέον αρχίζει και βγαίνει στο γήπεδο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και θα προσπαθώ κάθε χρόνο να είμαι στην ομάδα αυτή. Ήταν μια πολύ θετική χρονιά με όμορφα συναισθήματα και έτσι αποχαιρετώ και τον Πλατανιά. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα μου πρόσφερε στα πέντε χρόνια της θητείας μου. Τώρα ξεκινάω με τη νέα μου ομάδα την ΑΕΚ που ελπίζω να πετύχω τους στόχους της ομάδας, αλλά και τους προσωπικούς που έχω βάλει», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X