Κανένα θέμα Λουτσέσκου για την ΑΕΚ

Κανένα θέμα Λουτσέσκου για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν σχεδόν αναμενόμενο, πως μια μεγάλη αποτυχία – όπως είναι η απώλεια του κυπέλλου στον τελικό από τον ΠΑΟΚ, έστω και με τον τρόπο που έγινε – θα προκαλούσε δονήσεις στην ΑΕΚ. Με το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ ακόμα ανοιχτό (αν και υπάρχει ήδη συμφωνία που μένει να ενεργοποιηθεί), ήταν θέμα χρόνου να προκύψουν σενάρια για άλλους προπονητές. Ειδικά, για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που δεδομένα φέρει εκτίμησης εντός της ΑΕΚ και είναι πλέον ελεύθερος μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Ξάνθη.

Ετσι κάπως προέκυψαν σενάρια από τη Ρουμανία, που κάνουν λόγο για πρόταση της ΑΕΚ με τον Λουτσέσκου, ενώ κάποια εξ αυτών το προχωρούσαν ακόμα περισσότερο και μιλούσαν για συμφωνία. «Δεν υφίσταται θέμα Λουτσεσκου, όχι μόνο ότι δεν ισχύει η συγκεκριμένη πρόταση. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Δεν υπάρχει αυτό το θέμα», ήταν οι απαντήσεις που έδινε η ΑΕΚ για να κλείσει το θέμα.

Βέβαια, όσο δεν κλείνει το θέμα του προπονητή με την επικύρωση της συμφωνίας με τον Χιμένεθ, τόσο θα φουντώνουν τα σενάρια για εκείνον που θα αναλάβει το χτίσιμο της ΑΕΚ της νέας σεζόν. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες, αν και εύλογα δύσκολα θα υπάρξει οριστική απόφαση εν μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X