Προκαλεί ο γιος Σαββίδη: «Όχι 2 μέτρα οφσάιντ, 4!» (ΦΩΤΟ)

Προκαλεί ο γιος Σαββίδη: «Όχι 2 μέτρα οφσάιντ, 4!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κλοπή του τίτλου από την ΑΕΚ και το… δώρο στον ΠΑΟΚ, πανηγυρίζεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης παραπάνω από όσο θα περίμεναν και οι ίδιοι. Βλέπετε τα χρόνια χωρίς τίτλους ήταν πολλά… Και έκαναν τα πάντα για να το σηκώσουν. Και το έκαναν.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη μάλιστα με ειρωνία στο Instagram τόνισε ότι το οφσάιντ του Πέδρο Ενρίκε δεν ήταν 2 μέτρα, αλλά 4…

Στη φωτογραφία που έχει ανεβάσει για να δείξει αν είναι οφσάιντ ή όχι ο Πέδρο Ενρίκε η μπάλα βρίσκεται ήδη στον αέρα και όχι στα πόδια του Τσίμιροτ που έκανε το γέμισμα από τα αριστερά με αποδέκτη τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Και θυμήθηκε παλιές φάσεις της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι υπάρχει «προπαγάνδα». Και όλα αυτά όταν πριν λίγο καιρό είχε αποκαλέσει «υπάλληλο του μήνα» τον Ντέμη Νικολαΐδη, όταν μίλησε για τους… νέους χαλίφηδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X