Μολότοφ και άγριο ξύλο στο Πανθεσσαλικό! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μολότοφ και άγριο ξύλο στο Πανθεσσαλικό! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mεγάλη ένταση επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Πανθεσσαλικό, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έριξαν βόμβα μολότοφ εκτός του γηπέδου, προκαλώντας πυρκαγιά στον εξωτερικό χώρο! Άμεσα επενέβησαν τα ματ με ανταλλαγή φωτοβολίδων και ρίξη δακρυγόνων, με τους Αστυνομικούς να έχουν παρουσία, εντός, εκτός γηπέδου αλλά μεταξύ των θυρών! Χαρακτηριστικό της έντασης που περιγράφουμε είναι πως όλη η θύρα που βρίσκονται οι φίλοι του ΠΑΟΚ, έχουν καλυφθεί με καπνό! Η ένταση είναι μεγάλη, με τις φωτοβολίδες και τους κρότους να δίνουν και να παίρνουν και μένει να φανεί, πως θα εκτονωθεί αυτή η κατάσταση, μιας και οι διαιτητές αναγκάστηκαν να εισέρθουν στο γήπεδο, εν μέσω δακρυγόνων.

Από την όλη ένταση η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική ακόμα και μέσα στα αποδυτήρια, ενώ πλέον η ένταση έχει μεταφερθεί στο γήπεδο! Με μάχες σώμα με σώμα, αφού έχουν εισέρθει στο γήπεδο πλέον και φίλοι της ΑΕΚ. Στο γήπεδο πέφτει χοντρό ξύλο, καθώς πλέον οι συμπλοκές περιλαμβάνουν φίλους και των δύο ομάδων και τα πνεύματα δεν λένε με τίποτα να ηρεμήσουν. Με εστίες έντασης να σημειώνονται αυτή τη στιγμή ακόμα και στα επίσημα!

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X