Σαργκάνης: «Όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος θα το πάρει»

Σαργκάνης: «Όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος θα το πάρει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον σπουδαίο αποψινό τελικό μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM» ο Νίκος Σαργκάνης. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ αναφέρθηκε και στο κλίμα τελικού, χαρακτηρίζοντάς το… πολεμικό, τονίζοντας παράλληλα πως όποιος εμφανιστεί πιο συγκεντρωμένος θα κατακτήσει την κούπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το κλίμα του τελικού: «Είναι σαν να πάμε για πόλεμο. Μία βδομάδα ασχολούμαστε με αυτό το πράγμα. Είναι φοβερό. Θα έπρεπε να είναι σαν γιορτή ο τελικός, αλλά κάθε άλλο από γιορτή μοιάζει. Οι τελικοί είναι μια γιορτή. Αν δεν υπάρχουν τα παρατράγουδα είναι γιορτή και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζει κάθε φίλαθλος».

Για το σημερινό παιχνίδι: «Είναι ένα παιχνίδι. Όποιος είναι σε πιο καλή κατάσταση, όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος θα το πάρει. Θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ γιατί έρχεται με φόρα μετά το 4-0 με τον Παναθηναϊκό σε σχέση την ΑΕΚ που έχασε από τον Ολυμπιακό. Αν ο κόσμος θέλει να χαρεί το παιχνίδι θα πρέπει να είναι υπομονετικός, ενώ πρέπει και ο διαιτητής να είναι ακριβοδίκαιος. Μου αρέσει λίγο περισσότερο ο ΠΑΟΚ που είναι σε καλό φεγγάρι τον τελευταίο καιρό»

Για την δήλωση Σαββίδη – Μελισσανίδη: «Μου άρεσε η κοινή δήλωση των δύο προέδρων. Είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσει κάτι καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X