Γαλανόπουλος: «Αγώνας της χρονιάς ο τελικός»

Γαλανόπουλος: «Αγώνας της χρονιάς ο τελικός»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και την ισοπαλία με τον ΠΑΣ και νεαρός μέσος της ΑΕΚ τόνισε πως το μυαλό των «κιτρινόμαυρων» ταξίδευε στο Βόλο και στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν πως το μυαλό ταξίδευε στον τελικό και στον επόμενο αγώνα που είναι ο πιο σημαντικός της χρονιάς, έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα. Αυτό ήταν λάθος όμως γιατί μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ δεν πρέπει να ξεχωρίζει παιχνίδια και πρέπει να πηγαίνει πάντα για τη νίκη και έτσι πήγαμε και σήμερα, απλά δεν μας βγήκε».

Για τους λόγους που η ΑΕΚ δεν ήταν καλή τόνισε: «Δεν έχει να κάνει με το σύστημα. Στο πρώτο ημίχρονο κατεβήκαμε με δύο ψηλά σέντερ φορ. Ξέραμε ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν θα είναι καλός και το γήπεδο είναι πιο μικρό. Στο δεύτερο το αλλάξαμε, μας βγήκε καλύτερα. Βελτιωθήκαμε, ανεβήκαμε, χάσαμε ευκαιρίες και παραλίγο να πάρουμε και τη νίκη».

Όσο για την χρησιμοποίηση των δύο ψηλών επιθετικών είπε: «Στόχος ήταν να φτάνουν οι μπάλες στους ψηλούς επιθετικούς, όμως κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη και προσπαθούσαμε περισσότερο από τα πλάγια για να βρούμε με σέντρες τους δύο ψηλούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X