Για το πρώτο βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ

Επιστροφή με το μυαλό στο Σεριφάτο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την επική πρόκριση επί του ΠΑΟΚ η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ρίχνεται από σήμερα στην “μάχη” των πλέι οφ, διεκδικώντας την πρόκριση της στους τελικούς του πρωταθλήματος. Η “Ένωση” υποδέχεται σήμερα στις 18:00 τον Δούκα στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” με στόχο να πάρει τη νίκη και να κάνει το πρώτο καθοριστικό βήμα πρόκρισης. Το “κιτρινόμαυρο” τμήμα βρίσκεται στην 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ και θέλει μετά και το πέρας της δεύτερης φάσης να διατηρήσει την θέση της, που θα της δώσει το εισιτήριο για τον τελικό. Στο ίδιο γήπεδο πριν μερικές εβδομάδες η ΑΕΚ νίκησε 35-30 την ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» με εξαιρετική εμφάνιση, ενώ κυριάρχησε και στο παιχνίδι του α’ γύρου στο Δαϊς με 27-21. Αυτές οι δύο νίκες στην κανονική διάρκεια της δίνουν σοβαρό πλεονέκτημα, αφού ακόμα και σε περίπτωση ήττας αύριο, αν οι δύο ομάδες ισοβαθμήσουν στο τέλος των πλέι οφ, η «Ένωση» θα έχει το πάνω χέρι.

Ο αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ Διονύσης Γεωργιάδης με σχόλιο του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ τόνισε πως το σημερινό ματς είναι το πιο καθοριστικό από την σειρά των πλέι οφ: «Θεωρώ ότι είναι το πιο καθοριστικό από τα τρία ματς που θα παίξουμε στην σειρά των πλέι οφ. Για εμάς η χρονιά είναι ήδη πετυχημένη. Φυσικά όμως όπως λέει και ο λαός μας… τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για να πάμε στον τελικό. Η αλήθεια είναι ότι απέναντι στον Δούκα κάνουμε καλά παιχνίδια και αποτελέσματα. Παρόλο που φέτος έχουμε δύο νίκες στην κανονική διάρκεια, ο Δούκας έχει πολύ καλό ρόστερ, το καλύτερο που είχε τα τελευταία χρόνια και πριν ξεκινήσει η σεζόν θεωρούνταν εκ των φαβορί για να παίξει στον τελικό. Ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένουμε για μια ακόμα φορά να δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα και να μας δώσει ώθηση για την νίκη».

Από την πλευρά του Δούκα ο δεξιός εξτρέμ Δημήτρης Τζηράς επεσήμανε, στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Για εμάς είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Είμαστε πανέτοιμοι να δώσουμε το 100%, προκειμένου να πετύχουμε μία νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στους τελικούς. Η ΑΕΚ είναι επικίνδυνη ομάδα με έμπειρους παίκτες. Μας κέρδισε φέτος δύο φορές. Πιστεύω όμως ότι θα δείξουμε εγωισμό και στο τέλος εμείς θα χαμογελάσουμε. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω στις παραδόσεις. Είμαστε καινούργια ομάδα. Θέλουμε να ξεχάσουμε τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις μας και επικεντρωνόμαστε στο αυριανό παιχνίδι. Είναι στο χέρι μας η πρόκριση στον τελικό και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για να το καταφέρουμε».

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Handball Premier (1η αγωνιστική πλέι οφ)

ΟΑΚΑ-Γ.Κασιμάτης 18:00, ΑΕΚ- ΑΣΕ Δούκα (Τσάκωνας- Τόλιος, Μίγκας)

Νέα Κίος 19:00, Διομήδης Άργους- ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. (Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Νικολίτσας)

 

Ειδική βαθμολογία πλέι οφ

  1. ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. 21 (+0,5)
  2. ΑΕΚ 16
  3. ΑΣΕ Δούκα 16
  4. Διομήδης Άργους 16

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X