«Στυλώνει τα πόδια» ο Ταξίαρχος

«Στυλώνει τα πόδια» ο Ταξίαρχος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά το γεγονός πως όπως αποκάλυψε πριν λίγο το enwsi.gr, από την πλευρά της ΕΠΟ και των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν θεωρείται πως οι αιτιάσεις του αστυνομικού διευθυντή Βόλου Ταξίαρχου Γιάννη Τόλια, συνιστούν επαρκή λόγο να ακυρωθεί η αποφασισμένη επιλογή για να γίνει ο τελικός του κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το θέμα ακόμη δεν έχει κλείσει.

Προς το παρόν τουλάχιστον, ο αστυνομικός διευθυντής εμφανίζεται απόλυτος στις θέσεις του, παρά το γεγονός πως έχει γίνει πολύπλευρη προσπάθεια να πειστεί πως τα θέματα που προτάσσει, είναι απόλυτα δυνατό να επιλυθούν στα αμέσως επόμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο υπεύθυνος της ΕΠΟ για την διοργάνωση του κυπέλλου, ο Ζήσης Βρύζας, είναι αυτή την ώρα σε συνεχείς επαφές για να τελειώσει το θέμα και υπάρχει αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει τελικά ανατροπή. Στην ΕΠΟ επιδιώκουν να τελειώσουν το ζήτημα μέχρι το βράδυ, αφού ο χρόνος πλέον πιέζει αφόρητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X