Υπάρχει λύση για τελικό στο Πανθεσσαλικό

Αρνητική η Αστυνομία για το Πανθεσσαλικό!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Αστυνομικός διευθυντής Βόλου εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με κάποια ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια διεξαγωγής του τελικού στο Πανθεσσαλικό, μεταφέροντας μάλιστα σύμφωνα με κάποιες πηγές, την άρνησή του να γίνει το ματς στο γήπεδο του Βόλου. Οι πληροφορίες του enwsi.gr ωστόσο αναφέρουν πως τα ζητήματα που όντως μεταφέρθηκαν προς την ΕΠΟ από την Αστυνομία, έχουν προβλεφθεί και μπορούν να διευθετηθούν, μέχρι τις 6 Μαΐου. Με τον τελικό να μπορεί να γίνει κανονικά στο Πανθεσσαλικό, όπως αποφάσισε επίσημα η ΕΠΟ.

Όλα δείχνουν λοιπόν, πως ο δρόμος για την διεξαγωγή του τελικού στον Βόλο, είναι ανοικτός. Με τα ζητήματα ασφαλείας που τέθηκαν από την πλευρά της Αστυνομίας, να μπορούν να διευθετηθούν και να ξεπεραστούν. Βεβαίως, στην περίπτωση που η Αστυνομία επιμείνει σε αυτή της τη θέση και κρίνει πως τα όσα επικαλείται, εξακολουθούν να παραμένουν, είναι πιθανό να έχουμε έναν νέο κύκλο συζητήσεων, σχετικά με την έδρα του τελικού. Ωστόσο με τα μέχρι τώρα δεδομένα, όλα δείχνουν πως το ματς θα γίνει κανονικά στις 6 Μαΐου, στο Πανθεσσαλικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X