Η ΑΕΚ «ξύπνησε» μνήμες Μπάρλου

Η ΑΕΚ «ξύπνησε» μνήμες Μπάρλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι εύλογο πως κανείς δεν μπορούσε να συνέλθει άμεσα από το φινάλε-θρίλερ που παίχθηκε στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ πήρε μια δικαιότατη πρόκριση, αποδεικνύοντας μέσα στο γήπεδο πως είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό.

Εχασε μεν, αλλά με έναν τρόπο που έδειχνε πως ήταν εντελώς συγκυριακός. Μια ομάδα που δεν απειλήθηκε σχεδόν ποτέ, που είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και φαινόταν πως θα μπορούσε να πάρει και δεύτερη νίκη, έκανε τα εύκολα δύσκολα και ζορίστηκε. Ωστόσο, τα όσα συνέβησαν ξεχάστηκαν ήδη. Το σημαντικό εδώ δεν είναι το ταξίδι, αλλά ο προορισμός. Και η ΑΕΚ, μέσα από τόσα προβλήματα, έχοντας αντιμετωπίσει και καταβάλει εκ νέου τον Ολυμπιακό, απέδειξε στην πράξη την ανωτερότητά της, επιβεβαίωσε την ποιότητα που έχει ως ομάδα.

Μόνο μικρό δεν είναι αυτό που πέτυχε η ΑΕΚ με τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου για δεύτερη στη σειρά σεζόν. Αρκεί να αναλογιστεί κάποιος ποιες είναι οι προηγούμενες φορές που το έχουν πετύχει οι “κιτρινόμαυροι” για να πειστεί για το μέγεθος της επιτυχίας. Η πλέον πρόσφατη είναι προ 20ετίας, με εκείνη την ΑΕΚ που κατά πολλούς απέδωσε το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχει εμφανιστεί σε ελληνικά γήπεδα.

Εκείνη η ομάδα έχασε ένα νταμπλ στα πέναλτι, ένα άλλο Κύπελλο ελέω Μπάκα και πήρε δύο κούπες με Μπάγεβιτς και Ραβούση, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και αποκλείοντας εκ νέου τους βασικούς ανταγωνιστές της. Και η αμέσως προηγούμενη, στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και τον γαλαξία αστέρων του Λουκά Μπάρλου.

Αρα, οι δύο σημαντικότερες και πιο επιτυχημένες περίοδοι της νεότερης ιστορίας της ΑΕΚ είχαν μεταξύ άλλων τη σημαντική συμμετοχή σε τελικούς Κυπέλλου. Αυτό το σπουδαίο έχει πετύχει αυτή η ομάδα που βάλθηκαν τόσοι να αμφισβητήσουν. Και γι’ αυτό, επειδή η κυπελλούχος θα είναι ξανά στον τελικό για να διατηρήσει το στέμμα της, γίνεται ακόμα πιο σημαντικό το επίτευγμα και δικαιολογούνται οι πανηγυρισμοί και ο ενθουσιασμός που υπήρξε σε όλα τα επίπεδα.

πηγή goal

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X