Στο «κάδρο» Λάρισα και Βόλος!

Στο «κάδρο» Λάρισα και Βόλος!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις και οι διεργασίες στις τάξεις της ΕΠΟ αναφορικά με το θέμα της έδρας του τελικού Κυπέλλου, που ακόμα είναι ανοικτό. Οι πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν πως παρότι το Παγκρήτιο ήταν και ενδεχομένως παραμένει το μεγάλο… φαβορί, στο κάδρο έχουν μπει και δύο ακόμα Στάδια, που δείχνουν ικανά να φιλοξενήσουν τον τελικό του Κυπέλλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μία εναλλακτική που εξετάζουν στην ΕΠΟ, είναι αυτή του AEL FC ARENA στη Λάρισα, καθώς φαίνεται να κρίνεται ως πιο ασφαλές σε σχέση με την μετακίνηση των οπαδών των δύο ομάδων και γενικότερα με την ομαλή διεξαγωγή του ματς. Ενώ στο μεσοδιάστημα, έχει πέσει στο τραπέζι και η λύση του Πανθεσσαλικού στον Βόλο, με την ΕΠΣ Θεσσαλίας να έχει ενημερώσει μάλιστα την ΕΠΟ πως είναι σε θέση να καλύψει τις απαιτήσεις που προβλέπονται, για την διεξαγωγή του αγώνα!

Έτσι λοιπόν όλα δείχνουν πως με τα τωρινά δεδομένα, οι πιθανές έδρες του τελικού του Κυπέλλου είναι… τρεις, με το Παγκρήτιο, το AEL FC ARENA και το Πανθεσσαλικό, να βρίσκονται στο κάδρο. Και την τελική απόφαση να αναμένεται πιθανότατα μέσα στις επόμενες ώρες, αφού όπως προαναφέραμε οι συζητήσεις και οι επαφές για την έδρα του τελικού, έχουν κορυφωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X