Τον... τελειώνει και πάει για την 2η σερί Κούπα (19:00 ENWSI.GR LIVE ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ)

Πω, πω, πω, ΑΕΚάρα, τι τσιμπού(σ)ι ήταν αυτό!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ματς του Φαλήρου, έχει φέρει την ΑΕΚ ένα βήμα μακριά, από τον δεύτερο διαδοχικό τελικό της στο Κύπελλο, με την Ένωση να θέλει σήμερα να «σφραγίσει» την πρόκριση επί του ΟΣΦΠ, στο «καυτό» ΟΑΚΑ. Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του καλούνται να υπερασπιστούν αυτό το 1-2, να πάρουν την πρόκριση και να στείλουν στους… ουρανούς τον κόσμο τους, ρίχνοντας παράλληλα το τελειωτικό «χτύπημα» στην ομάδα του λιμανιού και δείχνοντάς της με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, πως τα χρόνια των οργίων, τελειώσανε οριστικά.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι σε σχέση με το σχήμα που πήρε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, με τον Ανέστη να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, στον άξονα τους Σιμόες, Γιόχανσον, στα άκρα τους Πατίτο, Λάζαρο και τον Μάνταλο, πίσω από τον Αραούχο. Σε διάταξη 4-4-1-1.

Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ξεκινά στις 19:00 και το enwsi.gr θα είναι από νωρίς στο Στάδιο, ενημερώνοντάς σας για όλα όσα θα συμβούν, στον μεγάλο ημιτελικό. Καλύπτοντας το παιχνίδι με γραπτό Live αλλά και ζωντανό σχολιασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X