Τελευταία δοκιμή, με το σχήμα του Φαλήρου

Αμετάβλητο το ιατρικό δελτίο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως όλες οι ενδείξεις, έτσι κι αλλιώς οδηγούσαν στο συμπέρασμα, πως ο Μανόλο Χιμένεθ δεν σκόπευε να αλλάξει την συνταγή που έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ στο πρώτο ματς στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Κάτι άλλωστε που έχετε ήδη διαβάσει στο enwsi.gr. Όμως και η δουλειά που έκανε ο Ισπανός τεχνικός στις ασκήσεις στη σημερινή τελευταία προπόνηση, ενισχύουν ακόμα περισσότερο αυτές τις ενδείξεις. Ο Χιμένεθ δούλεψε σήμερα μ’ ένα σχήμα που είχε τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης και τον Μάνταλο πολύ κοντά του και τον Πατίτο με τον Λάζαρο στα δυο άκρα. Ο Σιμόες με τον Γιόχανσον ήταν το δίδυμο στα αμυντικά χαφ και ο Τσιγκρίνσκι με τον Βράνιες το αντίστοιχο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Για τα άκρα της άμυνας τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα ήδη, από την πρώτη στιγμή που βγήκε η αποστολή, καθώς υπάρχει μόνο ο Ντίντακ και ο Γκάλο.

Φυσικά και πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να αποφασίσει την τελευταία στιγμή ο Χιμένεθ να κάνει κάποια έκπληξη. Κάτι ωστόσο που δεν έκανε ούτε στο πρώτο ματς στο Φάληρο. Και το προβάδισμα έχει ξεκάθαρα, αυτό το σχήμα το οποίο δούλεψε και σήμερα, αλλά και με το οποίο νίκησε στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X