Η γραπτή "ντόπα" του Χιμένεθ

Χιμένεθ: "Αυτό το μάθημα πήραμε"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γνωρίσματα της προπονητικής ταυτότητας του Μανόλο Χιμένεθ, είναι η πολλή αλλά και αποτελεσματική δουλειά που κάνει, στο κομμάτι της ψυχολογικής προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του. Μετρ του είδους είναι ο Ισπανός τεχνικός και το έχει αποδείξει πολλές φορές, με πιο ενδεικτική, τη νοοτροπία με την οποία μπήκαν οι κιτρινόμαυροι στο γήπεδο Καραϊσκάκη στον πρώτο ημιτελικό. Και τώρα ενόψει της ρεβάνς, ο Χιμένεθ δίνει τεράστιο βάρος στο κομμάτι της ψυχολογίας. Γι αυτό και έχει φροντίσει να “ντοπάρει” ψυχολογικά τους παίκτες του, επιχειρώντας να “τσιγκλίσει” τον εγωισμό τους. Όχι με μια ομιλία, αλλά με… γραπτά ντοκουμέντα, μόνιμα μπροστά στα μάτια των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Την ανάρτηση στα αποδυτήρια στα Σπάτα της δήλωσης του Κώστα Φορτούνη, για την οποία διαβάσατε στο enwsi.gr, ο Χιμένεθ την έκανε ήδη από χθες το πρωί. Από την πρώτη μέρα δηλαδή προπόνησης, μετά το ματς με τον Λεβαδειακό. Ενώ ο Ισπανός τεχνικός, πρόσθεσε με δικό του χειρόγραφο, κάτω ακριβώς από την ανάρτηση, αυτό που περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του. «Σας παρακαλώ πολύ, να απαντήσετε μέσα στο γήπεδο. Σας ευχαριστώ» έγραψε ο Χιμένεθ. Και ο Ισπανός τεχνικός εκτιμά πως μ’ αυτό, τα έχει πει όλα στους παίκτες του. Γι αυτό ενδεχομένως έκρινε πως χρειαζόταν να κάνει κάποια επιπλέον ομιλία στους ποδοσφαιριστές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X