Κόντρα στο πεπρωμένο της η ΑΕΚ

Κόντρα στο πεπρωμένο της η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντική η νίκη της ΑΕΚ στη Λιβαδειά. Κυρίως επειδή διασφάλισε επιτέλους την “κιτρινόμαυρη” συμμετοχή στα πλέι οφ και της προσφέρει την ευκαιρία να διεκδικήσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σημαντική επειδή είναι η πρώτη από τις δέκα νίκες που ζήτησε ο Χιμένεθ από τους παίκτες του, ώστε να επιτύχουν στους στόχους τους και να μην εξαρτώνται από κανέναν αντίπαλο.

Αντε και σημαντικό για να πάρει την απάντηση που του έπρεπε κάποιος παράγοντας που έδειξε ασέβεια απέναντι στο μέγεθος της ΑΕΚ και τον κόσμο της. Ως εκεί. Διότι να ασχολείται ολόκληρος ο οργανισμός ΑΕΚ με τον Κομπότη και τον Λεβαδειακό, είναι τουλάχιστον αποπροσανατολιστικό. Ειδικά τώρα που ακολουθεί άμεσα και το μεγάλο ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

Αυτό μάλιστα. Αυτό είναι παιχνίδι μεγάλο, αντάξιο της ΑΕΚ. Κόντρα στο πεπρωμένο της, που κατά την τελευταία 20ετία προβάλει πάντα τον κόκκινο αντίπαλο ως τον σημαντικότερο που πρέπει να παρακαμφθεί για να οδηγήσει σε επιτυχίες. Ετσι και τώρα. Η ΑΕΚ μπορεί να φτιάξει το μέλλον της και να επιβεβαιώσει την άνοδό της κόντρα στην ομάδα που μόλις προχθές γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και άρχισε τις εξαγγελίες για ανάλογη συνέχεια.

Δίχως δικαιολογίες διακοπής και απραξίας αυτήν τη φορά, χωρίς να υπάρχει κανένας που να εμποδίζει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Η ΑΕΚ νίκησε στα ίσα στο Φάληρο, αυτό πρέπει να κάνει και αύριο για να εξασφαλίσει πως θα πάει στον τελικό της 6ης Μαΐου για να διατηρήσει τα κεκτημένα.

Είναι εντυπωσιακή η ανταπόκριση των Ενωσιτών σε αυτήν την πρόκληση. Μολονότι η φετινή σεζόν ήταν γεμάτη αποτυχίες, οι ΑΕΚτζήδες σπεύδουν κατά χιλιάδες και δείχνουν πως επιθυμούν να βρουν ένα χαμόγελο. Και δεν μπορεί να υπάρξει τίποτε καλύτερο από μία νίκη επί του πιο δυνατού αντιπάλου. Στην ΑΕΚ έχουν όλα τα πλεονεκτήματα, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουν με προσοχή και σεβασμό το παιχνίδι. Ειδάλλως, η μπάλα τιμωρεί και οι μεγάλες γιορτές εξελίσσονται σε μεγάλες κηδείες. Η ΑΕΚ είναι απέναντι στο πεπρωμένο της, αλλά οφείλει να φανεί αντάξια των περιστάσεων.

πηγή goal

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X