«Λευκή επιταγή» στον Σιμεόνε η Ίντερ

«Λευκή επιταγή» στον Σιμεόνε η Ίντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον νέο προπονητή της ομάδας ψάχνουν οι ιθύνοντες των “νερατζούρι”, με τον Αργεντινό τεχνικό της Ατλέτικο Μαδρίτης να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα στο σημερινό της φύλλο η “Corriere dello Sport” ο σύλλογος του Μιλάνου προσφέρει τετραετές συμβόλαιο στον Σιμεόνε και μάλιστα εμφανίζεται να του έχει αφήσει το ελεύθερο να βάλει εκείνος το νούμερο στις ετήσιες απολαβές του!

«Γράψε εσύ το ποσό. Τα υψηλόβαθμα στελέχη της Suning έτοιμοι να κάνουν τρέλες για τον Tσόλο: συμβόλαιο τεσσάρων ετών και ελεύθερος σε επιλογές για να αναδομήσει την ομάδα. Ο μισθός; Θα τον αποφασίσει ο Αργεντινός», σημειώνει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Παράλληλα οι Ιταλοί επισημαίνουν πως πολλά θα εξαρτηθούν και από την έκβαση των αγώνων της Ατλέτικο με τη Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League.

«Εάν οι κολτσονέρος φτάσουν στον τελικό, οποιοδήποτε και αν είναι το αποτέλεσμα στο Κάρντιφ, η περιπέτεια του Σιμεόνε είναι προορισμένη να φτάσει στο τέλος. Επειδή, είτε με τρίτη ήττα στον τελικό είτε με κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου, ο κύκλος θα έχει ολοκληρωθεί».

Πηγή: Sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X