Τα σενάρια για τα πλέι οφ

Οι διαιτητές του μπαράζ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώνεται σήμερα η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Handball Premier με την διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής, στην οποία θα κριθούν τα τρία από τα τέσσερα εισιτήρια των πλέι οφ.

Το πιο εύκολο έργο έχει θεωρητικά ο Διομήδης, ο οποίος αν κερδίσει τον αδιάφορο Φοίβο Συκεών θα είναι σίγουρα στην τετράδα. Από κει και πέρα τα σενάρια είναι συγκεκριμένα όσον αφορά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ σε συνδυασμό με τον αγώνα Δούκας- Πανελλήνιος στο κλειστό του Δαϊς, αφού η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία κόντρα σε ΠΑΟΚ και σε ΑΕΚ.

Αυτά είναι:

1) Ο Δούκας με νίκη είναι σίγουρα στα πλέι οφ και τότε θα μείνει έξω ο χαμένος του ΠΑΟΚ- ΑΕΚ με την «Ένωση» να βολεύεται και με ισοπαλία.

2) Αν ο Δούκας έρθει ισόπαλος με τον Πανελλήνιο, τότε η ΑΕΚ αυτομάτως είναι στα πλέι οφ και ο ΠΑΟΚ για να μπει και αυτός τετράδα θα χρειάζεται έναν βαθμό.

3) Αν ο Δούκας χάσει από τον Πανελλήνιο, τότε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ περνάνε στην τετράδα ότι και να γίνει στο μεταξύ τους παιχνίδι και μένει εκτός ο Δούκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X