Η καθίζηση και το σχέδιο για τα πλέι οφ

Η καθίζηση και το σχέδιο για τα πλέι οφ
Photo Credits: INTIME

Μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και την αποχώρηση του Γιούρι Ζντοβτς, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος πήρε τα… ηνία στα χέρια του. Στόχος ήταν να οδηγήσει το καράβι εκ του ασφαλούς.

Η αλήθεια είναι ότι όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στην εποχή Μανωλόπουλου, κάθε άλλο παρά θετικά είναι και σκορπούν αισιοδοξία. Τελευταία άσχημη εικόνα η απίστευτη καθίζηση στο β’ ημίχρονο με τον Αρη στο Αλεξάνδρειο. Η ΑΕΚ είχε πάρει μια μεγάλη διαφορά απέναντι σε μια ψυχολογικά και αγωνιστικά τσακισμένη ομάδα και… κατάφερε να χάσει.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εξ’ αρχής είχε στοχεύσει στα πλέι οφ της Basket League. Θέλει εκεί να δει βελτιωμένη ΑΕΚ και να καλυφθούν οι όποιες ανορθογραφίες στο παρκέ. Αυτά που δεν άρεσαν επί Ζντοβτς.

Ετσι αποφάσισε να κάνει μια μίνι προετοιμασία με ειδικές προπονήσεις στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες να επιβαρυνθούν περισσότερο αυτή την περίοδο, να μην έχουν φρεσκάδα και να βλέπουν τους παίκτες της ΑΕΚ σε ντεφορμάρισμα.

Σαφώς και όλοι θα κριθούν στο φινάλε και ανάλογα με την εικόνα της Βασίλισσας στα πλέι οφ. Το καμπανάκι των τελευταίων αγώνων ήταν ηχηρό. Περισσότερο από όσο περιμέναν κάποιοι και για αυτό πλέον πρέπει η ΑΕΚ να εμφανιστεί στο 100% στα πλέι οφ, με πρώτο στόχο να… σπάσει το δίπολο Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Δύο ομάδες αρκετά επιβαρυμένες από την Euroleague, οι οποίες συνεχίζουν με μεγάλα και συνεχή κρίσιμα ματς. Και η ΑΕΚ αυτό πρέπει να εκμεταλλευτεί στα πλέι οφ.

 

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X