Κλάμα και των γονέων: Για το 1-2 στο Καραϊσκάκη τελικά φταίει ο Τσίπρας και ο… Ζουράρις!

Κλάμα και των γονέων: Για το 1-2 στο Καραϊσκάκη τελικά φταίει ο Τσίπρας και ο… Ζουράρις!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτες στιγμές ζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος στην χειρότερη στιγμή της αγωνιστικής του πορείας, έχασε και χθες με κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ μέσα στο Καραϊσκάκη και η διοίκηση του φρόντισε να τα βάλει με την κυβέρνηση, μιας και μπορούσε να γίνει αυτό με τον Χιμένεθ και τους παίκτες του.

Και τα πρωτοσέλιδα είναι απολαυστικά, διότι για ότι έγινε φταίνε ο Τσίπρας μέχρι και τον… Ζουράρι. Ναι, καλά διαβάσατε…

Και μετά τους κυβερνητικούς που έκαναν κακό στον Ολυμπιακό χθες (έγιναν αναφορές και στον Φλαμπουράρη που στήριξε την τροπολογία για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και δεν… έκανε δώρο το γήπεδο όπως παλιά κάποιοι άλλοι το Καραϊσκάκη στον ΟΣΦΠ πετώντας από τον φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων σε ένα βράδυ τη Νέα Φιλαδέλφεια) και την χούντα της αριστερά, η… επίθεση στράφηκε στον διαιτητή Παπαπέτρου που δεν απέβαλε τον Ρομαό για το χτύπημα στον Μάνταλο, που δεν απέβαλε τον Σεμπά για την κλωτσιά εκτός φάσης στον Αραούχο και που δεν έδωσε πέναλτι στο 31’ στο μαρκάρισμα του Μποτία στον Μάνταλο.

Οσο για το ξύλο μέσα στα αποδυτήρια, είναι δεδομένο ότι δεν πρέπει να γίνονται αυτά. ΜΑΤ και μπράβοι των ομάδων δεν έχουν καμία δουλειά στα αποδυτήρια.

Για δείτε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X