Οι 19 της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Αραούχο είναι τρέλα και τρελός (για την ΑΕΚ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι κανονικά στην αποστολή και τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς εκτός αυτής, ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 19 παίκτες για την αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αύριο (19:30) στο Καραϊσκάκη για τον πρώτο ημιτελικό.

Eκτός αποστολής για το ντέρμπι έμειναν πέραν του Αϊντάρεβιτς, ο τραυματίας Λαμπρόπουλος και οι Μπακάκης – Αλμέιδα – Βινίσιους για λόγους τακτικής, ενώ οι δύο μικροί που ορίζουν οι κανονισμοί της ΕΠΟ είναι οι Γαλανόπουλος – Τσέλιος.

Ετσι, σύμφωνα με την αποστολή και τις επιλογές του Μανόλο, ο Ισπανός πάει στο ντέρμπι με δύο μπακ και τρία στόπερ και έχει γεμάτη μεσοεπιθετική γραμμή με 12 παίκτες!

Η αποστολή της ΑΕΚ:  Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αραούχο, Αραβίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X