Μπακασέτας: «Δημιουργούμε και αμυνόμαστε σε μεγάλο βαθμό»

Μπακασέτας: «Δημιουργούμε και αμυνόμαστε σε μεγάλο βαθμό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επαιξε πίσω από τον σέντερ φορ, πήρε… φόρα και σκόραρε δύο γκολ, ενώ συνεχώς ο Τάσος Μπακασέτας ήταν απειλή για την αντίπαλη άμυνα. Ετσι, αναδείχθηκε και MVP του αγώνα με την Κέρκυρα αναφέροντας«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα. Κάθε παίκτης οφείλει να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή και το ίδιο έκανα κι εγώ. Έδειξα ότι είμαι έτοιμος, όμως όλη η ομάδα έπαιξε καταπληκτικά. Είμαι χαρούμενος γιατί αυτά τα δύο γκολ θα με βοηθήσουν, όμως κερδίσαμε για το Βασίλη Λαμπρόπουλο. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, όλοι τον αγαπούν στα αποδυτήρια και ειδικά εγώ που τον ξέρω καλά από την κοινή μας θητεία στην Τρίπολη. Είναι δυνατό το παιδί, το ξέρουμε όλοι αυτό. Έχει αντιμετωπίσει μεγαλύτερες δυσκολίες στην καριέρα του κι ελπίζουμε να γυρίσει όσο πιο σύντομα κοντά μας».

Ο Μπακασέτας αναφέρθηκε και στην απόδοση της ΑΕΚ, αλλά και στο επερχόμενο παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό: «Είχαμε 25 τελικές, αλλά επίσης δεν απειληθήκαμε καθόλου. Σε αυτό το επίπεδο που είμαστε πρέπει να δημιουργείς, αλλά και να αμύνεσαι με ασφάλεια και εμείς το κάνουμε σε μεγάλο βαθμό τον τελευταίο καιρό.
Από την επίθεση ξεκινά η άμυνα και όλοι δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι. Η ομάδα δεν σκέφτηκε καθόλου το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το μυαλό μας ήταν αποκλειστικά στην Κέρκυρα και στους τρεις βαθμούς. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, πήραμε την πολύ σημαντική νίκη και τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο κύπελλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X