Να η ευκαιρία (σου)

Να η ευκαιρία (σου)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να που ήρθε και η ώρα για το ντεμπούτο του Βινίσιους Φρέιτας. Έπρεπε να χάσει ματς λόγω τιμωρίας ο Ντίντακ Βιλά για να βρει… χώρο ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ που ήρθε τον Γενάρη και τον είδαμε 36 λεπτά στο εύκολο ματς με τη Βέροια και μόλις 6 λεπτά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Συμπεράσματα δεν βγήκαν, ούτε για την αξία του, ούτε για ετοιμότητα του.

Ήρθε στην ΑΕΚ από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από την αγωνιστική δράση και για αυτό δεν μπόρεσε να… κοντράρει τον (ανεβασμένο) Ντίντακ από τον Γενάρη.

Τώρα όμως η ΑΕΚ έχει… ανάγκη τον Βινίσιους και ο Βραζιλιάνος έχει την χρυσή ευκαιρία να πάρει τον χρόνο του, να παίξει ένα γεμάτο ματς στα Χανιά και να δείξει τι… ψάρια πιάνει στην «κιτρινόμαυρη» κοινωνία. Ο 24χρονος θα παίξει αριστερό μπακ και θα κάνει το ντεμπούτο από την βασική ενδεκάδα, με την… ελπίδα να αρχίζει να βάζει δύσκολα στον Ντίντακ και να δημιουργεί διλλήματα στον Μανόλο Χιμένεθ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X