Τους... χόρεψε ο Γιακουμάκης

Τους... χόρεψε ο Γιακουμάκης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΟΣΦΠ ήταν ξανά τραγικός, αντιμετωπίζοντας πολύ μεγάλα προβλήματα απέναντι στον Πλατανιά. Και τα… χρειάστηκε για τα καλά, προκειμένου να πάρει τη νίκη απέναντι στους Κρητικούς με 2-1, στο “Καραϊσκάκης”. Με τον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες να αποδοκιμάζει στο… ντεμπούτο του Τάκη Λεμονή.

Ένας από τους λόγους που συνέβησαν τα παραπάνω, ήταν ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο εν δυνάμει παίκτης της ΑΕΚ έκανε άνω-κάτω την άμυνα του ΟΣΦΠ, ταλαιπωρόντας συνεχώς τον Ντε Λα Μπέγια, τον Μποτία, τον Φιγκέιρας και τα άλλα… παιδιά, που δεν τον έκοβαν με τίποτα. Με τον Ισπανό μπακ μάλιστα να επιστρατεύει το… καράτε, για να σταματήσει τον νεαρό φορ. Ωστόσο χωρίς επιτυχία. Ο Γιακουμάκης ήταν σε μεγάλα κέφια, κερδίζοντας το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο Πλατανιάς και απειλώντας σε κάθε ευκαιρία, τον Καπίνο. Δείχνοντας πως είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω, που θα έρθει από το καλοκαίρι, με την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Κρατώντας… κάβα το γκολ απέναντι στον ΟΣΦΠ, για τη νέα χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X