Μεγάλη ανατροπή και νίκη της Κ20 επί του ΠΑΟ

Μεγάλη ανατροπή και νίκη της Κ20 επί του ΠΑΟ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία επική ανατροπή έφτασε η Κ20 της ΑΕΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα των Νέων. Οι «κιτρινόμαυροι» αν και έμειναν πίσω στο σκορ στο 21’ με τέρμα του Χατζηγιοβάννη, κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς με τον Γιούση που ως αλλαγή στο ματς. Αρχικά ισοφάρισε στο 73’ για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (90’+3’). Να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι από το 72′ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, μετά από τραυματισμό του Μαυρομμάτη, με τον Παναθηναϊκό να έχει προχωρήσει σε όλες του τις αλλαγές. Με τους τρεις βαθμούς, ο «Δικέφαλος» ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πλέον 36 βαθμούς, προσπερνώντας τον Πλατανιά.

ΑΕΚ: Παπαδόπουλος, Τάμπας, Ψάνης, Μαρκοπουλιώτης, Μπούσης, Μπάμπης, Ασπρογιάννης (60′ Γιούσης) Λίτσι (83′ Κόφι) Σπηλιώτης, Τσέλιος, Βλαχομήτρος.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Βαλμάς (67′ Ξηρός) Σερβιλάκης (43′ Ντόκο) Ζερβόπουλος, Μαυρομμάτης, Στάικος (56′ Αποστολάκης) Κουντουριώτης, Αγγελόπουλος, Δημητρούλας, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X