Μαυροειδής: «Χωρίς περιθώριο....»

Οι ψηλοί έκαναν τη διαφορά για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκεται καθ οδόν για την Λευκάδα, όπου θα αντιμετωπίσει την Δόξα και ο Δημήτρης Μαυροειδής στάθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης, επισημαίνοντας πως δεν πρέπει να αφήσουν κανένα περιθώριο στους νεοφώτιστους, ώστε να κάνουν το παιχνίδι τους.

Όσα έγραψε ο σέντερ της ΑΕΚ:

Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, το οποίο κρίθηκε σε δύο παρατάσεις. Αξίζαμε τη νίκη και το δείξαμε μέσα στο παρκέ, όπου δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμπαράσταση του.

Έχουμε αφήσει πίσω το συγκεκριμένο ματς και πλέον κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο μας, την Δόξα Λευκάδας. Μία ομάδα που παλεύει ως το τέλος τους περισσότερους εντός έδρας της αγώνες. Έχει ποιότητα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την υποτιμήσουμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί από την έναρξη του αγώνα, μπούμε δυνατά στο ματς και να μην αφήσουμε το παραμικρό περιθώριο στον αντίπαλό μας να μας κάνει τη ζημιά.

Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα για να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες που έχει δει ο κόουτς στους τελευταίους αγώνες. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες για να ανεβάσουμε κι άλλο την ψυχολογία μας ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών και των πλέι οφ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X