Το πλάνο της ΑΕΚ για το... Παλάτι της!

Για αυτό το γήπεδο συζητά η Βασίλισσα να κάνει έδρα της (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το γηπεδικό θέμα της ΑΕΚ είναι ένα από τα πιο… καυτά της επικαιρότητας. Η είδηση πως η Βασίλισσα κάνει σχέδια για το ολυμπιακό γήπεδο τένις, το οποίο επισκέφτηκαν και επιθεώρησαν οι Μάκης Αγγελόουλος, Ντράγκαν Σάκοτα, μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, έδωσε νέα τροφή για σενάρια, τη στιγμή που το ποδηλατοδρόμιο ήταν εντός των πλάνων των διοικούντων την ομάδα.

Είναι φανερό πως στην Βασίλισσα εντείνουν τις διαδικασίες για να βρει η ομάδα το δικό της «σπίτι» και να μπορέσει να ανέβει επίπεδο, ώστε να διεκδικεί τίτλους επί ίσοις όροις κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος όλων στην Ένωση, μαζί φυσικά με την περαιτέρω ανάπτυξη των Ακαδημιών της ομάδας, οι οποίες ήδη έχουν κάνει πολλά βήματα προόδου, επί των ημερών του Μάκη Αγγελόπουλου

Όσον αφορά το θέμα του γηπέδου, στην ΑΕΚ κρατούν κλειστά χαρτιά, καθώς δεν σχολιάζουν κανένα δημοσίευμα. Για την ώρα οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να «ζυγίσουν» καταστάσεις, με το θέμα του ποδηλατοδρομίου να έχει… κολλήσει, ενώ το Γαλάτσι, που ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας, δεν προχωράει λόγω… ΤΑΪΠΕΔ. Όπως και να’χει όμως, στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να κάνουν όλες τις απαραίτητες διεργασίες, ώστε η ομάδα να έχει το δικό της «σπίτι» και να… ανοίξει τα φτερά της για τα καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X