Πέφτει η "αυλαία" σήμερα για την ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό

Με ψηλά το κεφάλι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς σήμερα για την ΑΕΚ η οποία υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 18:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 22η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος

Η “Ένωση” θέλει στην τελευταία της παράσταση στην Α1 να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι την κατηγορία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης: «Την Τετάρτη ολοκληρώνεται για εμάς η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Ο στόχος μας είναι η νίκη για να κλείσουμε θετικά την παρουσία μας πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα έχουμε στη διάθεση μας μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε όπως πρέπει για το πρώτο παιχνίδι με την Κράσνογιαρσκ».

Από την άλλη, λακωνικός ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιώργος Σαμαράς είπε:«Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι μιας δύσκολης χρονιάς…».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Σαβ 25 Μαρ, 17:00 ΑΣ Άρης – ΑΣ Ελπίς ΔΑΚ Πυλαίας
Σαβ 25 Μαρ, 17:00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου – ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil ΔΑΚ Ευόσμου
Σαβ 25 Μαρ, 17:00 ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Θήρας «Γ. Γεννηματάς»
Κυρ 26 Μαρ, 17:00 Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟΝ Πανναξιακός Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ
Κυρ 26 Μαρ, 17:30 ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΣ Μακεδόνες Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X