Ξανά στο κόλπο για τον Αντόνιο Πουέρτας

Ξανά στο κόλπο για τον Αντόνιο Πουέρτας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Ιανουάριο έφτασε πολύ κοντά στην ΑΕΚ, αλλά μετά και τη συμφωνία με τον Βινίσιους κρίθηκε πως δεν έπρεπε να ανακατευτεί και άλλο το υλικό της ομάδας. Ενόψει καλοκαιριού όμως, όπου η Ενωση θα κινηθεί σίγουρα για έναν (ίσως και δύο ακραίους), το όνομα του συζητείται ολοένα και πιο έντονα. Ο λόγος για τον Αντόνιο Πουέρτας, τον 25χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό της Αλμερία που σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr βρίσκεται ψηλά στις «κιτρινόμαυρες» επιλογές.

Τον Αντόνιο Πουέρτας γνωρίζει πολύ καλά ο Χιμένεθ, που είχε κάνει τις σχετικές κινήσεις και τον Ιανουάριο, προτού ολοκληρωθεί με θετικό τρόπο το θέμα του Αραούχο. Ο Ισπανός άσος κάνει εντυπωσιακή σεζόν με την Αλμερία, μετρώντας έξι γκολ σε 28 συμμετοχές στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν. Είναι παίκτης με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, που στηρίζεται στην ταχύτητα και την εκρηκτικότητα. Στοιχεία που δεν έχει και θέλει η ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.

Ο Πουέρτας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ηδη, βρίσκεται σε φάση έντασης με την Αλμερία, καθώς δεν δέχεται να υπογράψει ανανέωση συμβολαίου. Η πορεία της Αλμερία που είναι τελευταία στην κατηγορία, δεν ικανοποιεί τον 25χρονο άσο που θέλει μια μεγαλύτερη πρόκληση. Και αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευθεί η ΑΕΚ, για να κλείσει τον Πουέρτας ενόψει της καλοκαιρινής ενίσχυσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X