Γραμμένος: «Θα είμαι πρόεδρος όλων των ομάδων»

Γραμμένος: «Θα είμαι πρόεδρος όλων των ομάδων»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια…»

 

Με μια απόλυτα χαρακτηριστική της… περίστασης ελληνική παροιμία απάντησε ο (ουσιαστικά επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ) Βαγγέλης Γραμμένος στις δηλώσεις του αποσυρθέντος (και επίσημα) Δημήτρη Ελευθεριάδη σύμφωνα με τις οποίες «αν οι εκλογές γίνονταν τον περασμένο Οκτώβριο θα τις κέρδιζα»!

Ταυτόχρονα ο κ. Γραμμένος απεύθυνε μέσω του SDNA πρόσκληση σε όσες Ενώσεις και πρόσωπα «θέλουν να συνταχθούν μαζί μας» ξεκαθαρίζοντας όμως ότι υπάρχουν οι «κόκκινες γραμμές για τους ανεπιθύμητους που έχουν προκαλέσει στο παρελθόν».

Επίσης επιβεβαίωσε ότι είχε (μετά τις κυριακάτικες δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη) τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Χρήστο Παναγόπουλο προς τους οποίους επανέλαβε ότι «στην ΕΠΟ θα είμαι πρόεδρος όλων των ομάδων και όλων των Ενώσεων».

Όπως αποκάλυψε το SDNA λίγες ώρες νωρίτερα, ο κ. Ελευθεριάδης δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος ούτε στην ΕΠΣ Πιερίας ούτε και στις εκλογές της ΕΠΟ οι οποίες όλα δείχνουν ότι θα γίνουν τον Μάιο.

Το SDNA επικοινώνησε με τον κ. Γραμμένο και του ζήτησε να τοποθετηθεί ως ο άνθρωπος που σε δύο μήνες από τώρα θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος, ο θριαμβευτής των εκλογών και βέβαια ο επόμενος πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

«Θεωρούσα πάντα ότι η συνεχής διεύρυνση και η δυναμική που αποκτούσε η παράταξή μας θα έφτανε σε τέτοιο αποτέλεσμα. Ήμουν πεπεισμένος ότι τελικά δεν θα έχουμε αντίπαλο στις εκλογές. Δεν ήταν εικασία αλλά γεγονός το οποίο καθημερινά μου το επιβεβαίωναν πράξεις και επικοινωνίες. Έτσι συνέβη στο τέλος…»

–      Αλλάζει κάτι για σας το γεγονός ότι η παράταξή σας θα είναι η μοναδική που θα «κατέβει» στις εκλογές δίχως δηλαδή να έχει αντίπαλο;

«Εμείς συνεχίζουμε στην κατεύθυνση που χαράξαμε ευθύς εξαρχής και είπαμε ότι θα την ακολουθήσουμε μέχρι το τέλος. Οσοι θέλουν να συνταχθούν σε αυτή την πορεία είναι ευπρόσδεκτοι. Φυσικά με τις γνωστές κόκκινες γραμμές για όσους προκάλεσαν στο παρελθόν. Αυτοί είναι για μας ανεπιθύμητοι…»

Ο Βαγγέλης Γραμμένος απάντησε αρχικά με… ηχηρό χαμόγελο όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει τις σημερινές δηλώσεις-επιβεβαίωση της απόσυρσης του κ. Ελευθεριάδη και αρκέστηκε με δεικτικό τρόπο σε μία κλασική παροιμία: «Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…»

Τέλος, ο κ. Γραμμένος επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία, μετά τις κυριακάτικες δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη, συνομίλησε τόσο με το αφεντικό της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη όσο και με τον Χρήστο Παναγόπουλο, στενό συνεργάτη του πρόέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟ Γιάννη Αλαφούζου. Και βέβαια «σφράγισε» με αυτή τη δήλωσή του το γεγονός ότι η «συμμαχία» των τριών «μεγάλων» ΠΑΕ συνεχίζει να τον στηρίξει… ασυζητητί.

«Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε. Επανέλαβα ότι θα είμαι πρόεδρος ΟΛΩΝ των ΠΑΕ και όλων των Ενώσεων. Μακριά από εμάς οι ρεβανσισμοί και οι διαχωρισμοί. Μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα. Η στήριξή τους προς το πρόσωπό μου είναι δεδομένη…»

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X