Ομάδα με υψηλό δείκτη συγκέντρωσης

Ομάδα με υψηλό δείκτη συγκέντρωσης
Photo Credits: INTIME

Η εξαιρετική εικόνα της ΑΕΚ στην Πάτρα μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την συνέχεια. Κι αυτό γιατί ήρθε έπειτα από ένα διάστημα στο οποίο η Βασίλισσα έβγαζε εικόνα ομάδας που περνάει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Αυτό, όμως, όπως φάνηκε στην Πάτρα, ανήκει στο παρελθόν, με τη συνέχεια να φέρνει μια διαφορετική και άκρως βελτιωμένη εικόνα για την Ένωση.

Αυτό πάντως, που ξεχώρισε στο παιχνίδι του «Δ.Τόφαλος» ήταν η συγκέντρωση που είχαν όλοι οι παίκτες που πάτησαν παρκέ. Από τον Μάικλ Ντίξον που αγωνίστηκε 25 λεπτά (περισσότερα από κάθε άλλον), μέχρι τον Διονύση Σκουλίδα που αγωνίστηκε στο τελευταίο δίλεπτο, όπου τα πάντα είχαν κριθεί. Ο τρόπος προσέγγισης που είχαν στο παιχνίδι της ομάδας ήταν ο ιδανικός για κάθε προπονητή. Η ΑΕΚ μπήκε στο παρκέ έχοντας στο μυαλό της το πώς θα επιβληθεί αγωνιστικά και το πέτυχε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Και όσο κι αν ακούγεται… κλισέ η φράση «Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», στην περίπτωση της ΑΕΚ ταιριάζει… γάντι, καθώς η δουλειά έγινε με τρόπο άκρως επιβλητικό, που έδειξε πως το Μονακό μπορεί να περιμένει…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X