Μια... δουλειά πριν από την Μονακό! (17:00, LIVE enwsi.gr)

«Ανάσες» πριν τη... μάχη με τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η Ευρώπη μπορεί να περιμένει. Η ΑΕΚ έχει μια… δουλειά στην Ελλάδα, καθώς αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πατρών, στην αχαϊκή πρωτεύουσα και έχει σαν στόχο να προσθέσει μία ακόμα νίκη στις αποσκευές της, ενόψει και του μεγάλου αγώνα που πλησιάζει, κόντρα στην Μονακό, στο πριγκιπάτο!

Η Βασίλισσα έχει καλή ψυχολογία, μετά τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά και μια σημαντική απουσία, καθώς ο Ντούσαν Σάκοτα υπέστη αιμάτωμα στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τους Μονεγάσκους και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί ενόψει του αγώνα στο Μόντε Κάρλο. Παράλληλα, εκτός αποστολής είναι και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, που αναρρώνει μετά τον τραυματισμό του.

Ο Προμηθέας είναι αρκετά ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, έχοντας 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια, όμως μετρά δύο σημαντικές απουσίες. Αυτές των Μακένζι Μουρ και Πέτρου Γερομιχαλού, οι οποίοι έχουν τεθεί νοκ άουτ.

Όλα αυτά σε μια αναμέτρηση όπου οι φίλοι της Βασίλισσας αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στις εξέδρες, ενώ η ζήτηση των εισιτηρίων ήταν έντονη όλες τις προηγούμενες ημέρες.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα στην αχαϊκή πρωτεύουσα, με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X