Κανονικά στο Μονακό ο αρχηγός!

Με τον κόσμο της βάζει βάσεις πρόκρισης! (19:30, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντούσαν Σάκοτα είναι το πρόσωπο των ημερών στην ΑΕΚ. Οι μεγάλες εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια έχουν φανερώσει τον ηγετικό χαρακτήρα του, καθώς ήταν ο παίκτης που πήρε από το… χέρι την Βασίλισσα και την οδήγησε σε νίκη κόντρα στην Μονακό, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Champions League. Στο παιχνίδι αυτό, μάλιστα, αποκόμισε και ένα… παράσημο, καθώς δέχτηκε γονατιά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν αιμάτωμα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα, στην Πάτρα (04/03, 17:00). Άλλωστε, στην προπόνηση της Παρασκευής ο αρχηγός πονούσε και δεν κατάφερε να την βγάλει ολόκληρη. Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω ο οργανισμός του, αλλά να πάρει ανάσες ενόψει της -δύσκολης- συνέχειας. Πράγμα που σημαίνει πως ο Σάκοτα έμεινε στην Αθήνα για να είναι πανέτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι με την Μονακό στο πριγκιπάτο!

Στην Ένωση δεν θέλουν καν να σκέφτονται πως ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του συνόλου θα είναι εκτός δράσης και έτσι αποφάσισαν να τον… θυσιάσουν στο παιχνίδι πρωταθλήματος. Έτσι, ο Σάκοτα αναμένεται να είναι κανονικά στην αποστολή του μεγάλου αγώνα της Τετάρτης και να δώσει την απαιτούμενη ενέργεια, αλλά και ώθηση, για να πάρει η Βασίλισσα αποτέλεσμα πρόκρισης!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X