Είδαν τα λάθη τους, ανεβάζουν τον βαθμό προσοχής

Είδαν τα λάθη τους, ανεβάζουν τον βαθμό προσοχής
Photo Credits: INTIME

Στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα με την Μονακό η ΑΕΚ είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Πίεση στην άμυνα, σωστές επιλογές στην επίθεση και –κυρίως- μια ψυχραιμία στο παιχνίδι της ομάδας, που έδινε την εντύπωση πως η Βασίλισσα ήξερε ακριβώς το τι ήθελε εντός παρκέ. Μέχρι εκεί, όμως, όλα καλά, καθώς στη συνέχεια ακολούθησαν τα λάθη. Για την ακρίβεια, τα πολλά λάθη.

Όταν μια ομάδα, άλλωστε, ολοκληρώνει ένα παιχνίδι με 20 λάθη, μόνο ικανοποίηση δεν μπορεί να αισθάνεται, ακόμα κι όταν κερδίζει. Εντός των τειχών επισημάνθηκαν τα πολλά λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα και όλοι είχαν να λένε για την μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε, ώστε να πάρει η ΑΕΚ μεγάλη διαφορά και να πάει με αυτή στον επαναληπτικό του Μόντε Κάρλο.
ADMAN

(function() { var ws=14610, p=”, s=’300×250′, kw=”,asIframe=false, h=’bold.adman.gr’, w=window, d=document; if (!window.Adman)
d.write(”);
else Adman.ws(ws, s, asIframe, h, p, kw);}());

Την ίδια στιγμή, πάντως, έβγαινε και μια… σιγουριά, πως κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ξανά τα ίδια επιπόλαια λάθη, με τους παίκτες του Ζντοβτς να… παίρνουν το μάθημά τους, ακόμα και μετά από νίκη.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X