Λαρεντζάκης στο enwsi.gr: «Συγκεντρωμένοι στο 100% και με τον κόσμο για νίκη με Μονακό»

Λαρεντζάκης στο enwsi.gr: «Συγκεντρωμένοι στο 100% και με τον κόσμο για νίκη με Μονακό»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είχε μια… δουλειά στο ελληνικό πρωτάθλημα, λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη «μάχη» κόντρα στην Μονακό. Η Βασίλισσα αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ και κατάφερε να γυρίσει ένα παιχνίδι το οποίο έμοιαζε… χαμένο. Όλα αυτά χάρη στο μέταλλο, την ποιότητά, αλλά και την προσωπικότητα παικτών-κλειδιά.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο «Λάρυ» πήρε αρκετές προσπάθειες στα κρίσιμα σημεία και έδειξε πως είναι μια υπολογίσιμη μονάδα του rotation. Μιλώντας στο enwsi.gr ενόψει του μεγάλου αγώνα με τους Μονεγάσκους, στάθηκε στη σημασία της νίκης στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ενώ δεν έκρυψε την ανυπομονησία του, περιμένοντας δυναμική παρουσία από τον… έκτο παίκτη, τον κόσμο της Βασίλισσας.

Αρχικά, ο διεθνής άσος μίλησε για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, εστιάζοντας στα σημεία που έφεραν την ανατροπή. «Δεν είχαμε ξεκινήσει καλά. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο συγκεντρωμένος και πιο εύστοχος. Στα αποδυτήρια είχαμε πει ότι έπρεπε να αντιδράσουμε και να βγάλουμε ενέργεια. Τα καταφέραμε και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι με την Μονακό για να τα δώσουμε όλα».

Η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ ήρθε με ανατροπή, πράγμα που… τονώνει το ηθικό όλων, με τον Έλληνα γκαρντ όμως να στέκεται στη συνέχεια της σεζόν. «Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Λουκά κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θέλαμε να… βρούμε τους ρόλους μας όλοι μετά τις νέες προσθήκες Συνεχίζουμε τώρα έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν καλό τεστ για εμάς. Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Η ΑΕΚ ενισχύθηκε με δύο ποιοτικές μονάδες όπως ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Μπραντ Νιούλεϊ. Το επίπεδο του ρόστερ ανεβαίνει με τους δύο παίκτες. Ρωτήσαμε τον «Λάρυ» εάν μπορούν να κάνουν οι δύο παίκτες ακόμα καλύτερη την εικόνα της ομάδας, με την απάντησή του να είναι αφοπλιστική. «Ευελπιστώ σε αυτό. Κάθε προσθήκη είναι σημαντική. Παίζουμε όλοι μαζί και αυτό που κοιτάμε από την πλευρά μας, είναι το θετικό αποτέλεσμα».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην προσμονή του κόσμου, ο οποίος έχει δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για το παιχνίδι με τους Μονεγάσκους. «Κι εμείς το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Είμαστε στους 16 της διοργάνωσης και θέλουμε να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο. Με μια καλή διαφορά στην έδρα μας θα γίνουν όλα καλύτερα στον επαναληπτικό. Οπότε, πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, μαζί με τον κόσμο μας, για να κερδίσουμε».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X