Το... άντρο του ΟΑΚΑ, η μεγάλη «δύναμη» της ΑΕΚ!

Το... άντρο του ΟΑΚΑ, η μεγάλη «δύναμη» της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Το παιχνίδι κόντρα στην Μονακό είναι προ των πυλών και στην ΑΕΚ δεν σκέφτονται τίποτε άλλο πέραν της νίκης, αλλά και της καλής εμφάνισης. Το έργο των παικτών του Γιούρι Ζντοβτς είναι δύσκολο, καθώς οι Μονεγάσκοι έχουν την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, όμως το ηθικό βρίσκεται στα ύψη και άπαντες είναι πανέτοιμοι για «μάχη».

Στην Ένωση περιμένουν να ανταποκριθεί ο κόσμος στο κάλεσμα, καθώς η μεγάλη «δύναμη» της φετινής ΑΕΚ είναι το κλειστό του ΟΑΚΑ. Εκεί όπου έχει τον τρόπο της να… λιώνει κάθε αντίπαλο. Αυτό, άλλωστε,μαρτυρούν και οι αριθμοί ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης. Δεν είναι τυχαίο πως εντός συνόρων η Ένωση έχει 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα της, ενώ μετρά νίκη και στο Κύπελλο, κόντρα στον Κόροιβο, στο ξεκίνημα της σεζόν.

Το μοναδικό… στραβοπάτημα εντός έδρας ήρθε στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας, την τρίτη αγωνιστική, όπου η ΑΕΚ ηττήθηκε με 78-88, στην μοναδική ήττα της εντός των τειχών. Ένα αποτέλεσμα το οποίο έδειξε τον δρόμο και πλέον στην Ευρώπη η ΑΕΚ μετρά, μετά την ήττα από την Μπεσίκτας, 5 συνεχόμενες νίκες.

Για του λόγου το αληθές…

Πρωτάθλημα: 10 νίκες-0 ήττες

Basketball Champions League: 7 νίκες-1 ήττα

Κύπελλο Ελλάδος: 1 νίκη-0 ήττες

Απολογισμός στο ΟΑΚΑ: 18 νίκες-1 ήττα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X