Σάκοτα: «Θα τα δώσουμε όλα, με τον κόσμο μας για νίκες με ΠΑΟΚ και Μονακό»

Σάκοτα, ο MVP της Βασίλισσας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προχωράει στο Champions League, έχοντας ως στόχο τη διάκριση και πλέον έχει μπροστά της δύο μεγάλα παιχνίδια, κόντρα σε ΠΑΟΚ και Μονακό, με τον Ντούσαν Σάκοτα να στέλνει μήνυμα… νίκης, με δηλώσεις του στην «Ώρα των Σπορ», καλώντας τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ στις δύο αναμετρήσεις!

Αρχικά, ο αρχηγός της Βασίλισσας μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την έλλειψη σιδήρου και τόνισε: «Είναι ένα πρόβλημα το οποίο διαρκεί για μένα και το ελέγχουμε με τους γιατρούς. Ήμουν πολύ καλύτερα σωματικά στο ματς με την Γιουβέντους απ’ ότι την Τετάρτη στο Ρέθυμνο, όποτε σίγουρα υπάρχει μια βελτίωση. Δεν νομίζω να υπάρξει θέμα συμμετοχής μου με τον ΠΑΟΚ».

Όσον αφορά στην νίκη επί της Γιουβέντους και τι ήταν αυτό που βοήθησε ώστε άπαντες μετά από καιρό να πραγματοποιήσουν μια εξαιρετική εμφάνιση, υποστήριξε: «Ήταν από την μια ο χαρακτήρας του παιχνιδιού τέτοιος και από την άλλη ήταν και αυτό που είπαμε πριν το ματς, ότι με αυτήν την ομάδα θέλουμε συγκέντρωση στο 100% και αυτό ευτυχώς είχαμε την Τρίτη. Οι συνεργασίες μας ήταν άψογες στην άμυνα, δεν κάναμε κανένα λάθος. Χάσαμε μεν αρκετά ριμπάουντ αλλά και αυτοί είχαν πολλά άστοχα σουτ, όποτε δεν μας τιμωρήσανε σ’ αυτό».

Για το ντέρμπι με αντίπαλο τον «δικέφαλο του βορρά» τόνισε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Και ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ένα δύσκολο παιχνίδι στο Βελιγράδι, ωστόσο δεν μένουμε σ’ αυτό. Θα τους αντιμετωπίσουμε σαν να είναι τελικός, γιατί πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο με νίκη δεν θέλω να πω ότι κλειδώνουμε, αλλά έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα να κρατήσουμε την τρίτη θέση και να κοιτάμε ψηλότερα. Θα τα δώσουμε όλα, με τον κόσμο στο πλευρό μας, για νίκες με ΠΑΟΚ και Μονακό».

Τέλος αναφορικά με την Μονακό, την οποία αντιμετωπίζει στο πρώτο ματς της φάσης των «16» στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 28 του μηνός (19:30) και για το αν ταιριάζει το στυλ παιχνιδιού της ΑΕΚ, με αυτό της γαλλικής ομάδας υποστήριξε: «Θα το δούμε αυτό. Η Μονακό έχω ακούσει (γιατί δεν τους έχω δει ακόμα), ότι παίζει πιο ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού. Έχουνε Μαυροβούνιο προπονητή, όποτε παίζουν πιο πολύ 5 εναντίον 5. Θα το δούμε στο βίντεο αυτό αλλά δεν παύει να είναι μια πολύ δυνατή ομάδα,  με έμπειρους παίκτες, μεγάλο ρόστερ. Εμείς θα παλέψουμε όπως πάντα για την νίκη και στα δύο ματς».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X