Πέντε μετάλλια και πολλές υποσχέσεις από τους πυγμάχους της ΑΕΚ

Πέντε μετάλλια και πολλές υποσχέσεις από τους πυγμάχους της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Κύπελλο «Μανώλης Λαμπίδης» που διοργάνωσε το τμήμα πυγμαχίας της ΑΕΚ στο σχολικό κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι φίλοι της ΑΕΚ έδωσαν βροντερό παρών και γέμισαν το γήπεδο δημιουργώντας πολύ όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα. Η «Ένωση» φρόντισε να ξεχωρίσει και στο αγωνιστικό κομμάτι, κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια και τρία ασημένια μετάλλια και παράλληλα απέδειξε πως το τμήμα διαθέτει παρών αλλά και μέλλον. Εξαιρετική η οργάνωση του τουρνουά από τους ανθρώπους του τμήματος με τον έφορο, Νίκο Κοενάκη να κάνει τεράστια δουλειά ενώ σημαντική και η βοήθεια του εκπροσώπου του τμήματος, Χάρη Μαριόλη.

Στο καθαρό αγωνιστικό κομμάτι δεύτερο χρυσό μέσα σε λίγες ημέρες για τον Παναγιώτη Θεοφανίδη ο οποίος κατέκτησε στον τελικό. Παράλληλα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και ο Αζάτ Μαργκαριάν ο οποίος κέρδισε στον πρώτο γύρο. Επίσης ο Γιάννης Χαραλαμπίδης έχασε στα σημεία στον τελικό και κατέκτησε το ασημένιο. Παράλληλα ο προπονητής, Αρτούρ Μικαελιάν έριξε στην «μάχη» και νέα παιδιά του τμήματος που πραγματοποίησαν τον πρώτο τους επίσημο αγώνα με την φανέλα της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Μπόρα ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Ασημένιο και για τον Στέλιο Κότσαρο ενώ μεγάλος άτυχος στάθηκε ο Χρόνης Παυλίδης ο οποίος τραυματίστηκε καθώς υπέστη εξάρθρωση ώμου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αρτούρ Μικαελιάν με δηλώσεις του στο enwsi.gr αναφερόμενος στους αγώνες σχολίασε: «Οι αγώνες πήγαν πολύ καλά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα των αθλητών μας μέσα στο γήπεδο. Ήταν μια πολύ όμορφη γιορτή, το γήπεδο ήταν γεμάτο και αυτό ήταν μεγάλη ευχάριστη έκπληξη για μας. Χαρήκαμε τους αγώνες και η οργάνωση ήταν πολύ καλή. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον έφορο μας, Νίκο Κοενάκη για την οργάνωση και τον κόσμο της ΑΕΚ για την παρουσία του στο γήπεδο καθώς και τον Χάρη Μαριόλη που επίσης μας βοήθησε στην διοργάνωση των αγώνων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X