Χιμένεθ: «Να κάνουμε τους φίλους της ΑΕΚ σε όλο τον πλανήτη χαρούμενους και περήφανους»

Εικόνες από το Πλατανιάς - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ αύριο, μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ στον «Αntenna Satellite-Antenna Pacific» που θα μεταδώσει τηλεοπτικά για 20η σερί χρονιά το ματς.

Ο Ισπανός προπονητής της Ενωσης μίλησε για τους φίλους της ΑΕΚ εντός και εκτός Ελλάδας, τονίζοντας ότι στόχος είναι οι παίκτες και ο ίδιος να τους κάνουν περήφανους και χαρούμενους, συμπληρώνοντας ότι η ομάδα θα κάνει ότι πρέπει για να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΟΣΦΠ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιμένεθ:

«Είναι ένα επιπλέον κίνητρο να βγούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα. Πράγματικά δεν το γνώριζα και μου προκάλεσε τεράστια έκπληξη το γεγονός πως η Ελληνική ομογένεια απαριθμεί πάνω από 2 εκατομμύρια σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Αυστραλία με ένα μεγάλο ποσοστό όλων αυτών να είναι φίλαθλοι της ΑΕΚ.

Το οφείλουμε ως επαγγελματίες να παίξουμε με σεβασμό πρός όλους τους φιλάθλους μας που θα μας παρακολουθήσουν και από την τηλεόραση περιμένοντας να τα δώσουμε όλα για την νίκη.

Το μόνο που θέλω είναι όλοι οι φίλαθλοί μας εντός και εκτός Ελλάδος να γνωρίζουν πως θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη και θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Ειδικά όλοι οι Έλληνες που βρίσκονται μακριά από την πατρίδα τους να είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους κα για την εικόνα που θα προσπαθήσουμε να δώσουμε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι.

Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, μια ιστορική ομάδα που μπορεί να πέρασε δύσκολες στιγμές στο πρόσφατο παρελθόν, όμως τώρα αναστήθηκε! Είναι εδώ για να κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους της και η προσπάθεια που θα κάνει είναι να δώσει σε όλους τους Έλληνες μια τιμή και μια αίσθηση πως σε τόσο δύσκολα ματς, σε παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων διαθέτει την ικανότητα, το πάθος και το φρόνημα για να καταφέρει!

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει για τον κόσμο μας αυτό το παιχνίδι, όπως γνωρίζουν πολύ καλύτερα και οι παίκτες μας το πόσο σημαντικό είναι να τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε.

Εγώ και οι παίκτες που ήρθαμε πρόσφατα στην ομάδα – όπως ακόμα και ο Αραούχο – να είστε βέβαιοι πως έχουμε μπει στο κλίμα νιώθοντας κι εμείς την υποχρέωση η ομάδα να κάνει ένα θεαματικό φινάλε στο πρωτάθλημα καθώς μπαίνουμε πλέον στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές της κανονικής περιόδου. Το ντέρμπι της Κυριακής μόνον κέρδη μπορεί να φέρει στην ομάδα μας κι αυτό το νιώθουμε κάθε στιγμή που περνάει ως την ώρα που θα ξεκινήσει ο αγώνας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X