Η έδρα πρότυπο για το νέο «παλάτι» της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Η έδρα πρότυπο για το νέο «παλάτι» της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο μεγάλος στόχος, το μεγάλο όνειρο του Μάκη Αγγελόπουλου για την ΑΕΚ είναι η δημιουργία γηπέδου. Είναι πολύ σημαντικό η Ένωση να έχει το δικό της γήπεδο και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ. Στο πλαίσιο αυτό άπαντες δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση, με την διοίκηση να επεξεργάζεται την προοπτική του ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ, το οποίο θέλει να χρησιμοποιεί ως έδρα.

Το γήπεδο το οποίο έχει σαν πρότυπο, μάλιστα, είναι η «Pais Arena» στην Ιερουσαλήμ. Είναι το γήπεδο της Χάποελ Ιερουσαλήμ του Αμάρε Στουντεμάιαρ (πρόσφατα πήρε μεταγραφή εκεί και ο Μαλίκ Χέρστον), το οποίο είναι νέο σαν κατασκευή, καθώς άνοιξε τις πύλες του το 2014. Έχει χωρητικότητα 11.600 θέσεων και πληρεί όλα τα στάνταρ μιας υπερσύγχρονης έδρας. Επιπλέον, ένα γήπεδο σαν κι αυτό έχει και σουίτες για χορηγούς, ενώ η ατμόσφαιρα που προκαλούν οι φίλοι της Χάποελ είναι εντυπωσιακή.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ΑΕΚ αγωνίστηκε στο γήπεδο αυτό την περσινή σεζόν, για το Eurocup και οι άνθρωποι της ομάδας έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις του!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X