Νίκη για την τετράδα

Επιστροφή με το μυαλό στο Σεριφάτο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι δίνει σήμερα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τον Πανελλήνιο στις 18:00 στο κλειστό της Κυψέλης για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά τη νίκη επί του Σεριφάτου η «Ένωση» θέλει να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα και να «χτίσει» ένα νέο σερί που θα την φέρει ξανά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Ο σημερινός αγώνας είναι κομβικός για το «κιτρινόμαυρο» τμήμα που βρίσκεται στην 5η θέση με 19 βαθμούς ενώ ο αντίπαλος της ακολουθεί με έναν βαθμό λιγότερο. Η ομάδα του Κώστα Τούτση θέλει πάση θυσία τους δύο βαθμούς για να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ και παράλληλα να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα των πρωτοπόρων που θα την φέρει ξανά στην τετράδα της βαθμολογίας. Οι «κιτρινόμαυροι» δούλεψαν όλες αυτές τις ημέρες χωρίς προβλήματα με τον προπονητή, Κώστα Τούτση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του μετά από καιρό. Η ομάδα είναι πλήρης και οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να φύγουν σήμερα με το «διπλό» από την Κυψέλη. Ο προπονητής έχει αναλύσει στους παίκτες του τον σημερινό αντίπαλο και τους ζήτησε να κρατήσουν την τακτική τους μέσα στο γήπεδο και με καλή αμυντική λειτουργία και υπομονή στο παιχνίδι θα έρθει και η νίκη. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» περιμένουν πως θα είναι ένα δυνατό ματς καθώς ο Πανελλήνιος έχει δείξει πως είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους για να αντιμετωπιστεί. Να θυμίσουμε πως στον πρώτο γύρο ο Πανελλήνιος κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από το κλειστό του Καματερού.

 

 

Το σημερινό πρόγραμμα

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Handball Premier (15η αγωνιστική)

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΑΣΕ Δούκα (Πατιός- Τσιάνας, Μεϊμαρίδης)

Πανελληνίου 18:00, Πανελλήνιος ΓΣ- ΑΕΚ (Τσάκωνας- Τόλιος, Μπεμπέτσος)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X