Μαυροκεφαλίδης και Νιούλεϊ: Εμπειρία, προσωπικότητα και... ποιότητα!

Μαυροκεφαλίδης και Νιούλεϊ: Εμπειρία, προσωπικότητα και... ποιότητα!
Photo Credits: INTIME

Οι στόχοι της ΑΕΚ για φέτος είναι υψηλοί, κάτι το οποίο έχει γίνει φανερό από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένος να επαναφέρει την Ένωση στην κορυφή και για το λόγο αυτό η μία -οικονομική- υπέρβαση διαδέχεται την άλλη. Στο… φίνις της σεζόν, μάλιστα και λίγο πριν μπούμε στην πιο κρίσιμη καμπή σε πρωτάθλημα και Champions League, η Βασίλισσα ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό της δύο μονάδες υψηλού επιπέδου. Πρόκειται για τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Μπραντ Νιούλεϊ, οι οποίοι με την εμπειρία τους αναμένεται να ανεβάσουν το επίπεδο του ρόστερ.

Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, αυτοί που επισημαίνουν πως η ΑΕΚ, με τις δύο αυτές κινήσεις, μπαίνει δυναμικά ακόμα και για την κατάκτηση του νεοσύστατου Champions League. Όταν, άλλωστε, μιλάμε για ένα ρόστερ στο οποίο εξέχει η ποιότητα (Ούκιτς, ΜακΓκραθ, Ντίξον, Βασιλειάδης, μερικά από τα «κομμάτια» του συνόλου), είναι δεδομένο οι προσδοκίες να είναι υψηλές.

Παρακάτω, ας δούμε τι σημαίνει για την Ένωση η προσθήκη των δύο παικτών στο υπάρχον δυναμικό…

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης

Είναι από τους ψηλούς που… σπανίζουν στα ευρωπαϊκά παρκέ. Ευέλικτος παίκτης, που μπορεί να βάλει τη μπάλα στο καλάθι με… 1000+1 τρόπους. Το προηγούμενο πέρασμά του από την ΑΕΚ ανέδειξε τα στοιχεία ηγέτη που διαθέτει, ενώ και στην Κίνα δείχνει πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, έχοντας βρει τον εαυτό του. Η Ένωση με την παρουσία του παίρνει σίγουρους πόντους στο post, ενώ έχει την ικανότητα να δημιουργεί »φθορά» στους αντιπάλους του, βάζοντας σωστά το σώμα του σε πολλές φάσεις.

Μπραντ Νιούλεϊ

Παίκτης που μπορεί να δώσει πάρα πολλές λύσεις σε πάρα πολλά κομμάτια του παιχνιδιού. Έχει ποιότητα, κάτι το οποίο είναι γνωστό τοις πάσι και το μαρτυρούν τα χρόνια που πέρασε στην Ισπανία με Βαλένθια και Γκραν Κανάρια. Επιθετικά μπορεί να προσφέρει είτε δημιουργώντας φάσεις για τον εαυτό του, είτε με περιφερειακό σουτ, το οποίο διαθέτει και μπορεί να «σκοτώσει» τις αντίπαλες άμυνες. Στα αμυντικά του καθήκοντα είναι πάντα συνεπής, ενώ το θετικό είναι πως μπορεί να μαρκάρει παίκτες κοντύτερους, είτε και ψηλότερους από αυτόν. Αναμένεται να έχει… αρκετή δουλειά στην άμυνα!

Συμπερασματικά

Η ΑΕΚ ενισχύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δύο παίκτες που έχουν φάει με το… κουτάλι τα μεγάλα παιχνίδια ετοιμάζονται να φορέσουν τα κιτρινόμαυρα και να κάνουν ακόμα πιο δυνατή την ομάδα στη συνέχεια της σεζόν. Επιθετικά η Ένωση βρίσκει σίγουρους πόντους και από τους δύο παίκτες, που αποδεδειγμένα έχουν δείξει πως μπορούν να «σκοτώσουν» κάθε άμυνα, ενώ αμυντικά προσθέτει δύο κορμιά που μπορούν να κάνουν τη… δουλειά που θέλει ο προπονητής. Κυρίως, εντάσσονται στο σύνολο δυο προσωπικότητες, που στα κρίσιμα θα «μιλήσουν» με τον τρόπο τους.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X