Πανέτοιμη να γίνει πανίσχυρη

Ζντοβτς: «Αξίζαμε να χάσουμε, υπεύθυνος εγώ...»
Photo Credits: INTIME

Το μεταγραφικό… ντόμινο καλά κρατεί στην ΑΕΚ. Η Ένωση έχει σαν στόχο να δημιουργήσει ένα σύνολο, στο φίνις της σεζόν, το οποίο θα μπορεί να «χτυπήσει» στα ίσια κάθε αντίπαλο και θα φτάσει ως το τέλος του δρόμου. Στο πλαίσιο αυτό Μάκης Αγγελόπουλος και Γιούρι Ζντοβτς «σκανάρουν» την αγορά για να κάνουν την τελευταία -και πιο κομβική- κίνησή τους, ώστε το ρόστερ να πάρει την τελική μορφή του.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι προ των πυλών, ώστε να «γεμίσει» την φροντ λάιν της ΑΕΚ και να προσθέσει την απαιτούμενη ποιότητα. Συστάσεις για τον «Λου» δεν χρειάζονται, ενώ το προηγούμενο πέρασμά του από την Ελλάδα είναι η καλύτερη απόδειξη για το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει άμεσα στην ομάδα. Ο Ζντοβτς, όπως και όλοι στην ομάδα, τον πιστεύει και περιμένει να προστεθεί ένας ακόμα ηγέτης στο ρόστερ.

Από την άλλη, το βάρος πάει στον ξένο. Ο Τζαουάντ Ουίλιαμς αναμένεται να αποχωρήσει, μετά το παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο. Στο πρόγραμμα υπάρχουν δύο παιχνίδια «κολλητά» για το πρωτάθλημα, με Τρίκαλα και Ρέθυμνο και στην ΑΕΚ δεν σκέφτονται άλλες απώλειες. Άλλωστε, και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς είναι νοκ άουτ και ενδεχόμενη αποχώρηση του Αμερικανού, άμεσα, θα έκανε ακόμα μεγαλύτερο το κενό.

Εντός των τειχών «χτενίζουν» την αγορά για να βρουν παίκτη και μάλιστα το συντομότερο δυνατό. Τα στοιχεία στα οποία τον θέλουν έχουν βρεθεί και απομένει να προχωρήσει κάποια περίπτωση. Αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα, με τον Αγγελόπουλο να είναι αποφασισμένος να φέρει παίκτη από το… πάνω ράφι, για να αλλάξει η ΑΕΚ επίπεδο.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X