Να βάλει «βάσεις» πρόκρισης με το... καλημέρα (19:00, LIVE enwsi.gr)

Να βάλει «βάσεις» πρόκρισης με το... καλημέρα (19:00, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη ώρα έφτασε, για την ΑΕΚ. Η Ένωση βρίσκεται στη Λιθουανία και ετοιμάζεται για μια πολύ μεγάλη «μάχη», κόντρα στην Γιουβέντους, στην «Utena Arena». Όλα αυτά στο πρώτο παιχνίδι των Play off του Champions League, με φόντο την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Οι διαδοχικές νίκες των τελευταίων ημερών έχουν… φτιάξει το κλίμα εντός των τειχών και παρά τις σημαντικές απουσίες (Μιλόσεβιτς, Μωραϊτης και Σκουλίδας), η Βασίλισσα είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για να αποκτήσει σαφές πλεονέκτημα πρόκρισης. Την προσπάθεια αυτή, άλλωστε, αναμένεται να ενισχύσει και ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή της ΑΕΚ.

Από την άλλη πλευρά, οι «κόκκινοι» του Αντάνας Σιρέικα, δεν έχουν καθόλου προβλήματα και ετοιμάζονται να υποδεχτούν την Ένωση με σκοπό να της… χαλάσουν το παιχνίδι. Η Γιουβέντους είναι μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη, που στο ανοιχτό γήπεδο μπορεί να «σκοτώσει» κάθε αντίπαλο και αυτό είναι το σημείο στο οποίο θέλει να επιβληθεί η Βασίλισσα από τα πρώτα λεπτά!

Το enwsi.gr Θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στην λιθουανική πόλη πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X