Εκεί «χτυπάει» η ΑΕΚ για την πρόκριση

Εκεί «χτυπάει» η ΑΕΚ για την πρόκριση
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Η Βασίλισσα βρίσκεται στη Λιθουανία, για να αντιμετωπίσει την Γιουβέντους, στην Ουτενά, έχοντας έναν και μόνο στόχο: Να «χτίσει» από το πρώτο παιχνίδι των Play off ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει και του επαναληπτικού της σειράς, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Άπαντες στην ομάδα αναγνωρίζουν πως το έργο είναι δύσκολο, καθώς η ομάδα του Αντάνας Σιρέικα στην έδρα της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, όμως η αποφασιστικότητα είναι διάχυτη εντός των τειχών. Κανείς δεν σκέφτεται κάτι άλλο πέραν της νίκης.

Στην προσπάθειά της αυτή, μάλιστα, η Βασίλισσα αναμένεται να «χτυπήσει» σε κομμάτια τα οποία υπερέχει της αντιπάλου της, καθώς θέλει με το… καλημέρα να δείξει ποιος είναι το αφεντικό.

Σημείο 1ο: Περιφέρεια

Η εμπειρία και η ποιότητα που διαθέτει η Βασίλισσα στα γκαρντ είναι αδιαμφισβήτητη. Ούκιτς, ΜακΓκραθ, Βασιλειάδης, Ντίξον, Λαρεντζάκης είναι μια πεντάδα παικτών ικανή να κάνει πολλές… ζημιές σε κάθε αντίπαλο. Στο παιχνίδι της Λιθουανίας και οι πέντε αναμένεται να έχουν κομβικό ρόλο στο παιχνίδι και να αναλάβουν μεγάλο μερίδιο του αγώνα. Με τον Γιούρι Ζντοβτς, από την πλευρά του να περιμένει πολλά από κάθε παίκτη του.

Σημείο 2ο: Άμυνα στο post

Η επιστροφή του Δημήτρη Μαυροειδή, στην αποστολή της ομάδας, δίνει τη δυνατότητα στον Σλοβένο προπονητή να έχει λύσεις για… όλα τα γούστα. Ο Τσινεμέλου Ελονού είναι μια σημαντική σταθερά της Βασίλισσας, ενώ και η παρουσία του Γιώργου Τσαλμπούρη μόνο απαρατήρητη δεν περνάει. Οι τρεις παίκτες αναμένεται να κληθούν να περιορίσουν τους ψηλούς της Γιουβέντους, όπου η υπεροχή σε «όγκο» και δύναμη είναι ξεκάθαρη για την Ένωση.

Σημείο 3ο: Αξιοποίηση Ντίξον

Το… βαρύ πυροβολικό της ΑΕΚ ετοιμάζεται να αναλάβει δράση για μία ακόμα φορά. Ο Αμερικανός είναι ο παίκτης που θα δώσει το κάτι παραπάνω επιθετικά στην ΑΕΚ, με τις διεισδύσεις του, αλλά και το -αξιόπιστο- σουτ από μέση/μακρινή απόσταση. Αναμένεται να πάρει πολλές μπάλες στα χέρια του, ενώ είναι δεδομένο πως ο Σιρέικα και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να τον αναχαιτίσουν με κάθε τρόπο.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X